Sunday, May 16, 2010

~~Drama ~~

Today hari yang sangat boring..coz subjek Hubungan Etnik ni more to subjek Sejarah..
Lecturer yang mengajar bukan x best..tapi cara pengolahannya tu, x berapa best..
yang mengolah lebih (lecturer bidang terjun)..si Fuzi lah..dia ni dah boleh jadi Wikipedia...xpon Fuzi pedia..haha..semua dia tahu...fakta-fakta tentang sejarah...siap cite masa BTN dia argue dgn fasilitator lagi...well, dia ni memang.cakap x xpernahnya nak kalah..bagusnyer dia, sebab dia banyak membaca...tapi yg aku suke kelas ni cozz...kitaorg campur dgn bebudak electrical engineering....(hahaha...tapi, bebudak class aku lbh menonjol)..

Tadi kitaorang lucnh together..ramai-ramai kat Meranti..(hot place lerr dlm UTM ni)..
masa OTW nk ke parking kereta Kak In's..aku terperasan muke gf si ****(kwn aku)..betul2 kat depan kete kak in tgh ckp kat fon sambil muke mcm org tgh bengang..
aku pun gosip2 kat dorg2 nih, itu awek si ****
oleh kerana dgn automatinyer budak perempuan ni nampak je muka aku terus blah..dan jalan bersepah(laju glerr seyy jalan)...kitaoragng cepat2 masuk ..since keypoh2 girl ni nk kenal muke gf****..tapi aku syak budak perempuan ni tgh gaduh dgn ***..sbb aku nampak ***
jumpa budak ni sblm tuh...

then Avanza kak in dipenuhi oleh keypoh2 girl ni..opss ada epul pulak tersesat..
khusuk memandang peempuan ni..
then kak in boleh hon pulak..
tetibe jek kak ila jerit "ehh..dia pengsan"..
betul-betul pengsan kat tepi selekoh nk p library (jalan ni agak sibuk)..
boleh pulak pengsan kat situ...

kitaorang pun soh lah kak in berenti..kebetulan kereta Talib and the gang kat blkg kitaorg..
nasiblah si *** pun ada..
dialah yg angkat budak perempuan ni mask dlm kereta..
kitaorg pun dgn penuh prihatin lari mendapatkan budak ni..hohoho..
sian *** dapat gf yg nk attention yg mcm ni..
boleh semata2 nk dapatkan attention bf mcm tu pulak...
kok ye pun gaduh..cuba jgn emosi sampai mcm tuh.

kesian *** ni sejak kawan dgn budak ni..
kalau x jawab fon, reply sms...mau budak ni ugut mcm2...siap nangis2 lagi..
poyonyer aku rasa....
dulu *** x mcm ni..ada je masa ngn kitaorg..klu nk study ke..apa ke..mesti
dia excited glerr..skrg ni ..ermm, jgn harap..
kat kelas pun slalu hilang since awek dia ni student perdana..
tapi aku xbrp berkenan  sbb perempuan ni x ringan mulut...
kalau outing sama2 dgn group2 aku..buat hal sndr..
itu xd hal lah kan...tp jgnlah menyombong kalau jumpa...
bukan dia x kenal aku...jumpa buat muke...
tapi nasib aku perasan muke akuni cantik..so senyum jelah kan...hohoho

bayangkanlah aku kat tempat budak perempuan ni..
aku gerenti..mesti bf ku tinggalkan aku..
malas nk melayan perangai aku yg mengada2 tak bertempat..
nak attention pun...bukan itu caranya...
itu menyusahkan orang namanya,,
nasibler aku bukan suka gedik2 ni bagai...
kalau x..aku buat mcm tu...mampusler bf aku lgsng tak mau layan...
layanlah perasaan aku sorang2..hahahaha

aku ni boring sbnrnya..sebab tu aku tulis entry nih..
pulak tuh..boleh pulak si Syuk tetibe pakai songkok Talib bila budak perempuan ni
masuk dalam kereta Talib...hohoho
nak gelak aku bila ingat...
kesian ***..mesti dia malu...
nasib ko ler **** dapat gf mcm tuhh...
tulah, aku dh ckp jgn skandal2..ko nak jugak...
ko ckp ni back up kat JB...yg betul tu kat N9..
amikkkk....due2 ko pening dah...

apapun..kasihan ****..sebab dia kawan aku..
malam sudah larut ...patut tidur dah..
ahrini sgt boring..dahlah nk tgk muviee....shrek belum keluar..
drama tengahari tadi..buat aku gelak sorang2...
gossip girl pun sama x berkenan dgn cara awek *** nk attention..
xpelah..lain org lain cara....



No comments: