Thursday, May 13, 2010

~Wedding Invitation Card~

WeddIng Invitation Cards

This card sending from YDP Majlis Perbandaran Kluang for one of staff kat office..Aljakuns lah aku  sikit coz quite mahal sebenarnya..smlm je kawan aku buat kad yg simple2 pun harga dah RM 1.70..kdg2 terfikir, org buat kad kahwin ni buat mahal2 buatpe???..Sebenarnya ada beberapa reason kad kahwin ni dibuat..

1) sbb nk tgk peta je katmana lokasi majlis tuh..
2) Siapa pengantinnyer
3) Number telefon, in case tersesesat kan..
4) Dengan sapa nk salam keruk nanti (even sbnrnya boleh cam je parents pengantin nih)

huhuhu..apapun, kalau ada duit, for sure nk yg terbaeeek kan..sekali seumur hidupler katakan...


Ni sampul suratnya + isi kandungan nyerr....waw, dah macam buku pulak..



2nd page.....


3rd page

back side...nak tempah bolehlah..(kalau duit lebih lah kan)..if tak, better belanja pada benda yg lebih penting.

bagi aku pulak, terpulang. Sebab ini majlis masing-masing. Masing2 punya angan2 majlis tu macamana, tepuk dada tanya selera dan lihat poket yg lebih utama. Bagi aku, aku suka yang simple2 jek, yg lebih utama kehidupan selepas berkahwin. bagi aku, card ini sangat ekslusive...cayalahh



No comments: