Wednesday, June 23, 2010

~Full of boring~


sedikit keboringan....
bukannya banyak pun...
boring betul bila org asyik tanya..
"bila nak makan nasi minyak"
"bila nak kahwin"
bila????bila??????
boring sngat2..
xper..bagi peluang lah kan kat korang nk membebel..
lagi sidek dah kahwin ni...akulah jadi mangsanya..
tension dol..
balik kampung pun soalan sama...
tapi biasalah aku..muka toya..
senyum sahaja...
paling2 pun aku akan jawab..
"insyaAllah"
kalau officemate aku y bz body nih..
"xper, saya x kisah"
humm, jawapan yg sangat boring...'
coz, aku sndr xd jawapan...
xnak tension, so mestilah aku tersenyum sahaja..
pura2 je bergumbira..hwahwawa..;-p
'
'
'
'
'



:: aku yg boring..pura2 gembira::

oh..skrg mata ku kian kabur sedikit..kenalah pakai spec..tapi x selalu pakai
sebab saya tahu..saya nampak x hensem bila memakai spec..
bila dh mata terlalu sakit..
saya akan pakai lah spec ini..
x boleh blah kan, kat dinding bilik aku tu masih tergantung kad yg eton bg masa birthday aku yg ke-26..cantik..that y aku gantung......
cawan yg zam bagi..buat aku minum2...
losyen tangan..
kipas dr jbtn. perangkaan....(in case panas)
segala mak nenek ada dlm bilik nihhh...





dekorasi depan meja saya..
entah apa2 je...
nak sedap mata memandang..
semua bunga letak...
letaklah frame gambar..
gantung2 keychain...
tampallah ayat2 motivasi sikit.....
saya x suka benda sepah2..
saya rasa bilik saya yg paling bersih kat office ni..
(ada rasa riak siottt)..
betullah, terasa nk tolong kemas je bilik en. Awi (jiran sebelah saya)
dan bilik bos saya..huhuhu..
gulppp....jangan riak ok!!






kerja saya..
mcm bz jek..
tapi x bz pun...
ni sebab ada audit harta modal dan inventori..tugas saya...
since kerja kat kementerian ni..banyak sgt auditnyer..
yelah, kementerian saya dpt 5 bintang utk 2 tahun ni..
benda kecik2 pun nak audit...
segala mak nenek nak di-audit...


No comments: