Monday, June 21, 2010

~Sulaman Manik Dan Labuci 2~

Actually dah lama..cuma baru ada masa nak upload here..
this one is second time aku buat jahitan manik2 (simple shj actually) kat baju nikah lelaki..
1st time aku buat kat baju nikah abg. ita...
baju nikah lelaki for me, no need too crowded sgt2 pun...
simple2 aja...
ni adalah Baju nikah Amy and Hubby dia...'
;
'
;


So simple je kat lengan and kocek dia...


jahitan manik kat tulang leher pun simple2 aja...
aku combine kan duacolour je..since tema nikah adalah pink


baju Nikah Amy....

psst: dioarang dah nak dapat baby dah pun skrg...gud luck for them...

No comments: