Friday, July 30, 2010

~FEEL BAD!!~

aku xd mood
sangat sedih
kereta baru beb!!
baru je dua hari lepas aku byr utk payment yg ke2..
remuk bonet depan aku
remuk juga belakang...
sblmni tgk je org lain kena
tup tup aku pulak yg kena
4 buah kete..dan aku kete yg number 3..
x risau sgt..sebab boleh claim insurans..
polis tu ckp claim insurans belakang
aduiiii...
ntahlah....
aku sedih bukan apa..
sedihhhh..sebab itu kete baru...
baru lagi...
sangat sedihh..
sedih gilakkkkk...
nampaknya aku terpaksa pinjam motor/kete Sopi kejap..
yelah...aku x kisah nk g keje/balik keje...
tapi aku kisahkan nk g UTM..
bukan sng nk dapat basa masuk dlm...
penat dowh tunggu2
..xpelah..aku sgt2 seedih...
dgn mak/abah pun aku tak bagitau dulu..
just relax..xmau diorg susah hati...
dgn Ita and bf ku aku bagitau dulu..
malang lagi...hp aku kong pagi tadi,...
so aku indipendent sendiri!!!!
takut2 bawa kete yg berasap tu
dalam hati janganlah meletuppp!!!
sebab..aku masih belum banyak amal ibadat lagi...
itu yg aku takutkan.....
dahlah hujan..
ohhh..so MALANG
xperlah..benda dah nak jadi..
yg penting aku bangga sebab aku indipendent my own....
kete pon dh anto kat bengkel EON...
itupun lepas aku borak lama gler ddgn polis tuh...
sangat baik hati...
ngeh2..aku kena ramah2kan mulut...
sebab..semua aku kena buat sendiri OK!!
dahlah..mood sangat kureng

1 comment:

MisZ inSZAiNS said...

sbr la..dugaan tu..insyaAllah ad la tu Tuhan nk bg bnda best kt ko..sbr ye yunk
hadapi dgn senyuman ;)
senyum sket?? :)