Tuesday, July 27, 2010

~Remove Frens~

ngeh ngeh
aku ada hobi baru skrg.....
hobi ni hobi x berapa bagus untuk kesihatan..ngeh ngeh
aku suka REMOVE someone yg xd berkepentingan ngan aku kat FB..
walau dah remove..listtu masig banyak lagi nampaknya...
maknanya ramai jugak kawan2 aku nihhh...ngeh ngeh...
tapi aku suka keep orang2 yang aku rasa BEST utk aku baca status dia..
macammmm...Fedtri Yahya dan Dr.Zubaidi..
sebab...status diorgni x mengarut....more to knowldge..
x sedar pulak kan aku pun suka tulis mengarut2..
lagi2 bila tgh stress x bertempat..ngah ngah...
tapi kadang orang salah phm apa yg aku tulis tuhh..

sekarang aku kena lebih berhati2..
sebab bos aku dahada dlm list aku...
ngeh ngeh...tunggu masa jek aku nak remove dia nih..(so jahat ok!!)..
aku accept pun coz dia nak sangat tagging kan gambo dia masa course haritu...
tanpa rela dan ikhlas aku accept...
baru 2 hari kan..relax.....
aku terlupa..patutnya aku save as dulu pict tuhh..
then send by email jakk...nge ngehh..padan muke aku..
KERAHSIAAN aku terbongkar sedikit..
sidek tak per...sebab dia sepesen dgn aku....
x boleh lah aku involve kan bos aku dlm life personal aku...
(cehhh..tanpa aku sedar...sebenonya aku dah masukkan pon)...

Tapi skrg aku xdlah risau sgt..
sebab....aku dah mula beralih ke blog utk meluahkan perasaan..
bengong kan...ngeh ngeh
tapikan...walau aku dh remove beberapa org..
ada gak yg add semula...
dah ignore..add balik..x phm bahasakan..
sorrylah ye,...awak tu x boleh jadi kwn sayapun..
sebab...awak tu menyakitkan hati jek..
sorry lah..sy tak rugi xd kawan macam awak..
ayat ni aku tujukan pd org yg perasan diri dia mcm bagussss...
semua org salah..dan awak aja yg betul...

itu jak...lupa pulak harini aku puasa...
so kena jaga-jaga dgn setiap kata2 aku
krg kurang pulak pahala....

No comments: