Friday, October 1, 2010

~bengang kejap~

harini aku rajin sikit.
sebab aku curi-curi waktu pejabat untuk pergi kat Perpustakaan Awam Johor..
Niat di hati untuk study untuk test esok..alhamdulillah, berjaya akhirnya..
oh, bos aku ok sebab kerja aku pulun dah semalam..
so aku relax hari ni...

Balik dari library, nampak makcik jual apam balik kat depan Wisma ni..
aku pun teringin nak makan sebab dah lama tak makan.
tapi aku bengang kejap sebab harga dia RM 2.50.
seingat aku sebelum ni harga dia RM 2.00 macam tu..
sampai aku ulang-ulang tanya...(nampak sangat macam org miskin x cukup duit)..
hisyyy serius aku tak puasa hati ok..
tak kan dia tak perasan kot aku ni hari-hari dok ulang alik balik kerja..
tak kan tak tahu aku kerja kat Wisma ni...
bengang seyyy guwe.....
ke makcik ni ingat aku public..so sesuka hati dia nak charge mahal...mongok gak..
sebab memang peniaga kat sini suka charge mahal kat public...
kalau staff wisma memang dapat murah sikit...wahhhh..ini menimbulkan kebengangan aku..

lagi satu..telefon aku berdering-dering ada lah hamba Allah ni asyik call
alah aku tahu, mesti nak pinjam assignment aku..
bengang ok!!! atleast kalau kau buat xper...
ni ko copy bodoh-bodoh....aku tak boleh terima ok!!!
sekali dua aku bolehlah terima...dah banyak kali!!
ni dah masuk tahun ke2 kau masih buat benda yang sama....
aku pun kerja ok ...macam kau juga kerja...
bukan aku ni suri rumah tangga sepenuh masa ok!!!
tapi man man lah nak tiru assigment orang buta-buta!!!!
kalau setakat nak compare aku tak kisah lagi....
ni copy buta-buta,..banyak cantik kau!!!!
sudahnya....penyakit MALAS nak pick up phone kembali....

mood: nak PMS kotttt......

No comments: