Tuesday, November 9, 2010

Don't treat me like a kids please

yupss..don't treat me like a kids..please....tak kelakar ok..tak terusik langsung pun ok...gembira pun tak..
i'm going to be 28 yr next year(bukan muda lagi!!)...so, please jgn lah layan aku mcm budak-budak..
sometimes, aku mmg nampak mcm tak matang..BUT please don't treat me like a kids..
tak suka dan tak suka..faham tak....tak suka..tak suka..
dah lah aku ni tak reti berlakon, u can see my face or what ever kalau aku kata aku tak suka...
tak kisahlah apapun intention kau tuhhh, sebab semua tu tak berapa penting bagi aku pun....
yang penting sekarang mmg tak suka...
Nasib aku ada kawan nak melepaskan perasaan..
Maaflah Zam, kau je lah tempat aku nak melepaskan perasaan..hahaha..segera telefon kau kan....
sangat tak boleh blah ok...dah macam adik aku yg bongsu yg form 1 pulak aku rasa kau ni..
so..pleaselah wake up....kau bukan budak-budak ok!!..dan aku pun bukan budak-budak lagi...
di saat ini satu je perasaan dalam hati aku " i miss u B"

foot note: ini mood nak melepaskan perasaan melalui tulisan..that it..walau kau tak baca pun.atleast aku lega dapat lepaskan...that it!

1 comment:

zylang said...

weh, aku bace lah, cume lembab sikit jer.
aku malas sikit kat blog nih.
x kisah pe kalau ko nak meluahkan perasaan, walaupun kekadang wrong timing.
time aku bz la ko nak berceritera
hahahaha