Thursday, December 30, 2010

Kadar Caj PTPTN turun


Harini almost blog update pasal entry bola semalam..
Then top story kat twitter harinipun semua cerita pasal Khairul Fahmi..
Then, terbongkarlah cerita yang dia dah ada gf..siap bagi link blog gf dia lagi
such a lovely couple..hope jodoh kau orang panjang..
but Elia, lepas ni kena banyak sabar ..sebab Fahmi dah jadi orang yg fofularrrr...

oh ya...eh korang ada dapat surat dari PTPTN tak?
tawaran pertukaran Pinjaman (5% dan 3%) kepada pembiayaian Ujrah (1%)?
kalau dapat, cepat-cepat tukar..sebab ada due date nya...

mcm ni
-
-
^_^
Balance PTPTN aku ada +-4k kot..
wishing next year boleh habis bayar..lepas jadi org kaya japp...
hahaha...sebab aku dh choose skim berpencen..
so boleh gunakan EPF aku byr hutang belajar ..tehaaaa..;-p

so, korang buatlah erk...
mesti lagi kurang sebab caj dah menurun...
terima kasih PTPTN..
bayarlah ..sebab ini utk generasi akan datang jugak..
unless kau tu guna pinjaman MARA (ooo x aci)..ke JPA ke...
dah..bye....


No comments: