Tuesday, December 28, 2010

Musim-musim Nasi Beriyani

Last week, banyak sangat aktiviti hujung minggu. Since chritmas festive kan. Pulak tu bila dah musim perayaan yang selain dari perayaan orang kita, for sure lah ramai yang ambil kesempatan untuk buat kenduri kahwin lah..bertunang lah. so, oleh kerana minggu ni aku dah janji nak attend semua event yag di invite except kenduri kahwin Yatt (my ex-poliPD) cause perjalanan tu bertentangan arah dan juga reunion sekolah menengah rendah aku.


 Ini event pertama aku datang.
Mas sebelum di make up kan dan dress up. sempat jumpa dia sekejapan, tengok-tengok hantaran dia dan bertolak pergi Kluang pulak


 Congrat for both of you. My best friend kat UTM.
she look gorgeous with this colour. My fav colour ever after...
hope can wearing this colour in my BIG DAY..
just berangan..tak tahu bila..ha ha ha..;-p

 

 Event kedua kat Kluang. Cousin Ita
i like the custom . Berangan utk pakai mcm ni jugak..Just berangan, tapi x semestinya tercapai.
Ala-ala javanese ...remembering from where i come..


for feeling nice...citt..pelamin yg simple but nice


 
Kumpulan kompang Ulu Belitong
1st time aku pergi kerja kahwin ada poco-poco


 
 3rd event same day (npk aku x salin baju)
Majlis nikah Arni kat Batu Pahat...


Kawan bermanja-manja aku
kawan bergosip-gosip aku waktu dulu kala..gosip pasal lelaki lah..ha ha
kesengalan waktu zaman remaja dulu kala..
since dia dah duduk Shah Alam skrg, baru kali ni jumpa selepas Ita tunang haritu...


 
selamat pengantin baru buat Arni dan Dak Im
event kau agak berisi sangat-sangat skrg Arni, kau tetap cantik dalam majlis kau ni



Kitaorang nak balik baru Eton sampai dgn Shah..
rindu sama kamu..
dia punya resepsi kat Kluang January 2011.
she request untuk aku jadi pengapit dia..ngeh ngeh...


Then lepas tu aku teringat malam tu ada game Piala AFF. pecut aku kat highway untuk tengok bola..cayalah.tak sia-sia aku sokong Harimau Malaya dari dulu (walau mcm poyo2 je)..apapun, happy for them..wishing semoga berbahagia hingga ke syurga...amin


No comments: