Thursday, February 10, 2011

idaman kalbu....

topik borak² kat office hari ni adalah kamera SLR dan Kereta.
oh cerita pasal kereta kan...aku ada beberapa listing yang aku idam²
normally just idam je..nak dapat tu kena keje keras sangat²
kalau boleh pakai pun, tp komitmen tpt lain lbh ptng, just hold..

xpun just mencuci mata
mcm yg sidek buat hari²
tgk gambar motor dan kereta kat mudah..
tgk eksesori kereta kat google
aku pun tak faham ..hari² ok..
eh ko buat apa..
tengok² dia tgk website brg² tu..
selalu kenakan dia..setakat ko tgk..tp x beli xguna gak...



 brand honda ni aku minat sangat-sangat
lagi² jazz. Bila nak dapat pakai tak tahulah.
Dapat naik kereta orang pun dah cukup baik


peugot 207 ni aku xdlah minat sgt.
cuma kalau ada duit lbh ..apa salahnya.
classmate aku ada 2 org yg pakai.
oh ye, teringat pulak Sam kwn aku yg dulu xd apa²..now dia dh dapat pakai kereta ni
kalah aku beb...


Vios..forever aku minat...
sebab ni cap TOYOTA kot. dah mmg kat mind set org kita ni, brand TOYOTA ni bagus.
kwn² aku pun ramai gak pakai kereta cap ni. Hopefully dgn kerja aku cumalah seorang gomen servant ni, after 30's mudahan² aku mampu pakai...


Nanti kalau dah ada anak ²..kenalah pakai MPV..
berangan sudah aku ni..
paling² pun Avanza or Citra (ohh cliche )..


tak pun, kalau duit lebih² belilah Caldina..
yang ni pun kawan² aku ramai yg pakai...
kalau aku pakai kete ni, confirm join club Caldina ko  Rock!!...


papepun, mindset kan minda aku ni...
ini semua liabiliti...
pentingkan aset dulu ye....
but work harder ..insha Allah u can get it!

No comments: