Monday, March 14, 2011

Gathering 2-gether2

Bukan senang geng² technical office aku ni nak bergathering²..
Paling susah nak kenal dan gosip face to face..
sebab Jabatan kitaorang ni kat seluruh state ada wakil...
Paling tak senonoh, sebab ada antara diorang yang aku pun tak kenal..

Jadi bila ada course untuk semua staff technical
Haruslah seronok..
sebab dapat jumpa....Kalau meeting, x semua boleh attend..
sebelum ni kitaorang selalu gosip via Facebook ja...
xpun Yahoo Massenger je kan..



the geng J29


makan dan makanan mmg x boleh nak separate...

actually ni half je tecnical staff dari semua state..
dari Engineer, Asst.Engineer hinggalah ke Technician.

hope we will meet up together soon..kk maybe..





No comments: