Monday, April 18, 2011

Aku ahli MCA ke?


Hampir 3 tahun aku dapat birthday wishes dari Ketua MCA Gelang Patah
so, just wondering myself
"akuni ahli MCA ke? bila masa aku register jadi ahli MCA?"
yelah..kot kot aku isi form jadi ahli MCA pulak kan masa dulu²..
Now bila dah 3 tahun dapat wishes yg sama..aku assumed as diorang memag ada centre
so semua orang dia wish. Tapi, pelik camna dia dapatkan num fon aku..
Tak pernah pulak aku tampal kat mana² tiang letrik kan.

Now aku genap 28 tahun
serious kata orang tua dah kritikal, matured lah konon..
matured ke aku? still banyak kena belajar derr.
Tapi, banyak yang aku belajar dalam hidup.
Then, diorang sibuk² usik aku
"umur aku dah kritikal sangat, sebab masih membujang"
the best thing yang aku buat adalah, senyum and pretend semuanya ok.
Kadang² kita kena positif kan.




TERIMA KASIH KPD OFFICEMATE SBB BUAT MAJLIS NI
PENAT EDEN NAK TIUP (sebab banyak...;-p)


Aku request makan  beriyani kat Abah Beriani House kat UDA.
Sebab selalu sangat makan kat Beriyani Pak Itam.
I'm sorry, sebab diorang complain tak sedap.
Atleast ada variasi taste kat kedai² Beriyani kat JB ni.


so my wish is;-

1) Ingin mengembirakan insan-insan yang disayangi disekeliling saya esp. my parents

2) Ingin menjadi insan yang lebih baik samaada untuk duniawi dan akhirat.

3) meningkatkan keimanan dan ketakwaan ..


HOPE MY WISH COMES TRUE.

"BEING SINGLE IS THE BEST, BUT BEING WITH THEM IS EVEN BETTER"

HOPE MY PARENTS HOPE I CAN FULLFILL, AMIN.

No comments: