Wednesday, April 20, 2011

AMERICAN BURGER SGT COLESTROL

Apakah yang boleh release stress sebentar???
ada orang suka tidur...ada orang suka tgk wayang..
ada orang suka baca buku..
ada orang akan ambil wudhu' (ni bila stress dh melampau biasanya)
ada orang suka MAKAN...

ULANGAN


MAKAN!!!!


oleh itu pertemuan makan sambil bergosip telah dirancang
actually bukanlah stress pun...
unplanned sebenarnya..
cik zam sangat kebizian kan..
dengan kerja lah, Rayyan lah...gym lah..mandarin class lah..
PLUS aku pun membizi²kan diri nak mengadap buku this week
weyyyy, next week exam dowh...(me , relax sangat)..study smarties gila.

so here we're






ni cik zam punya...xtau nama apa..
tapi sedap..dan boleh bawa balik tapau, sebab dia makan tak habis



ni aku punya....
American burger.....gila kolestrol ok.tapi ayam dia sangat sedap.serius..
ni tak payah tapau, sebab licin.



capuccino
tapi dia tak pandai buat bentuk 'love' lah kat air tuh...
mula² dia bagi espresso yg pekat gila..(salah hantar order)
dahlah ckp BI pun x paham aku, sbb vietnamnese
macamlah guwe pandai minum derrrr...ayaq pun tadak.



ni cik tukang belanja
makasihhhhhh ya treat ku. nanti birthday mu, ku treat ye...
cop: ko x gelap derr, ko mmblkgkan cahaya.that y npk gelap.




ni cik tukang makan banyak...
ni sbb pencahayaan, that y nmpk light²..padahal......



pencuci mulottt lah kunun..
ni pun walau share berdua, boleh tapau bawak balik erk.....


well,
had a great chit chat and gosipping last nite..
mostly about FUTURE..FUTURE and FUTURE...
lama gak lah lepaksss,

tapi bila tinggal kitaorang 2 je dalam kedai tu..
plus staf2 kat situ sibuk sapu² sampah..lap² meja..
macam nak menghalau kan..
balik lah kami...
yelah, dah waktu tutup kedai dia pon kan.


many tahnks dear...
gosipp yg best jugak about FUTURE kan...
hope ur planning make it .....

a.m.i.n.
(ni bukan yg si poyo² tu ye..)

ni
Amin ya Rabbal Alamin.....





3 comments:

Azueriena Norash said...

singgah sini....besttnyer makan kat ner tuu

Dari sudut Hati kecilku said...

tq..kat amogos mexican.
nnti itgk blogwalking blog u k

zylang said...

hahaha Ryan mmg ckp aku gelap n its true ok
x yah cover2
aku x kisah pun
tgk tank la babe
mau x leh balik kalu aku makan habis
hadiah ko x beli lagi neh??
nanti aku beli yer
kebizian melanda la

anyway hapi belated besday!
jgn sedih2

insyallah, d right time, d right person will come
evendoe aku dah ade planning
tp masih blurrr2 lagi, ok

hope everything went well...