Wednesday, April 13, 2011

Miza AF9

now musim AF9 sedang hangat²..
tapi hangat ke??
well ada something yg menarik tentang AF9 ni
sebab....one of participant ni nama aku..hahaha.
glameresss nama mak ok...





well, masa sesi perkenalan pelajar tu
sibuk lah kat timeline twitter tu pasal miza ni
paling bengong diorang siap main²kan saiz fizikal dia
siap padan2kan lagi ngan someone2 someone yg ex-AF gak..

suara dia pada aku biasa2 ajah..
lagipun x berapa nak layan AF dah sekarang..
sebab tiap tahun pun sama..letaklah hebat pun host dia.
cuma unik sebab jarang org nama MIZA ni diangkat kat pentas seni..
aku ingat lagi atok usu aku selalu kata mcm tuh masa aku kecik..;-p

pappepun Maharaja Lawak sangat boleh layan!!!
vote for JOZAN!!

No comments: