Monday, April 4, 2011

Safe Journey

Yeha..i'm just arrived in Vietnam. At this moment baru je bali dari jalan around bandar dia. seronok sangat sebab dapat pergi tempat orang. Wow, the first thing yang i boleh cakap ....memang banyak gila motor kat sini. Diorang kat sini memang digalakkan guna motor je. Kereta, memang ada. Tapi tak sebanyak motor. Gila ar..kereta memang yang mahal². Brand TOYOTA ok. then yg pick up kitaorang pun Merz Van ok..gabak besar..

Tapi ramai gila tourist dari Malaysia. So jalan² kat sini feel envi kat malaysia gak.cumaaaa aku x boleh blah dgn peniaga klat sini..hahahaha..bengang aku. siap ada adengan tarik² tangan paksa beli. sakit tangan guwe kau cekau ok!!! aku tanya je, make comparison. i have aright what..huh...ok, but really miss mamak and kalau ada lah teh tarik pergh gila best. nak minum n makan klat sini takut². hahahaha..

Last, many thanks to En.H yang willing fetch me up kat JB dari KL. Then hantar aku dengan selamat kat Seremban. huhu, terharu tidak. cuma, apa yang aku cakap..he willing to do...tinggal aku je yang hati keras nak mampus..ok..bye..really tired.  nak tengok TV pon, satu habuk perkataan aku tak paham....bye

2 comments:

zam azilah said...

wah, seronok nyer...
tahun ni x de lagi oversea vacation
huhuhu
jgn lupe ole2!
Mr H?????
TETTTTTTT............
have fun ya!

Dari sudut Hati kecilku said...

hahahahaha..ok
just bought something for u babe..