Monday, May 16, 2011

acid splasher/simbah asid

Ngeri lah akhir-akhir ni bila ada manusia tak bertamadun
suka-suka hati nak menyimbah asid kat perempuan
aku rasa dia ni mesti ada masalah sakit mental
simpan dendam pada perempuan

kok ye pun kan nak balas dendam
simbahlah kat perempuan yg kau dendam sangat tu
ni  perempuan tak bersalah pun kau terjah jugak

Kau tak fikir agaknya yang kau tu ada sedara mara perempuan
sepupu ke, adik ke..sapa-sapa lah
satu hari nanti sure kena balik kat diri kau sendiri




ni gambar kat twitter
peeja Retweet..then aku RT semula
tak ada akal orang yang gila ni..
sampai bila-bila lah kau dilaknat tuhan oiiii




Jumpa Azie kat Kl Central sebab dia kerja kat situ
lama dah tak jumpa minah ni since habis Polisas
adalah 8 tahun .cuma keep in touch thru FB n telefon je
janji nak jumpa tapi tak menyempat je




we meet up kat Subway
nak cari Bakery Moment kat KL Central tak da pulak kan
so pihak yang terbabit tu, fikir-fikirkanlah buka outlet kat sini..;-p

banyak gossip je sebenarnya..tak sedar pulak yang laki dia ni tunggu
ajak join tak mau, sebab hubby dia pun kerja kat sini gak.
Dalam dok cite-cite tu, terbukak lah kisah penyimbah asid ni
serius aku terlupa sangat..almaklumlah teman dok JB bukan KL

Balik tu siap dia pesan gila-gila
jalan ikut orang..kalau ada orang lelaki dok celah-celah sikit
sebab area KL Central ni agak panas dgn issue ni sebenarnya
Tapi aku ni bijak bebeno...naik dari stesen Tun Sambathan punya monoreal
excited sangat ikut orang berjalan kan..
Dalam hati tuhan je yang tahu baca ayat-ayat yang patut-patut
Sebab dah lama gila tak naik monoreal


Tapi itulah, memang stupid gila lelaki yang simbah asid suka-suka ni
kalau dapat, simbah je asid kat badan dia satu badan.
tak der akal lah..kesian orang yang tak bersalah...

so wanita, hati-hatilah
bagi yang muslim tu kan ada ayat pelindung diri
amalkan..inshaAllah dijauhkan dari benda-benda yang tak baik ni.





2 comments:

Farhana Jafri said...

yupp!! tp dgar jhabar dy dh serah dri kat polis.. btul or x.. wllahualam la.. pape pon tke extra care of urself okay :D

jemput singgah ANASAURUS :)

Dari sudut Hati kecilku said...

yg serah diri tu bukan orgnya. lakaran wajah tu mcm muka dia. tu yg dia dtg balai. tp bukan dia sbnrnya