Wednesday, June 29, 2011

Secret recipe with gossip

Last day our gossip girl dah plan untuk meet up waktu lunch sama-sama.
Tujuan utama sebenarnya nak bincang pasal assignment Etika Profesional.
Aku as driver angkut dulu kak Anne. Office kak Anne sebelah blok je.
Then pergi office kak In kat JKR(D). Konon haritu nak lunch kat ZZ.
Plus nak sembang dengan Kak Midah yang baru tukar kat JKR(D).
Sebab dah lama gila tak sembang dengan dia, ahhh mesti gempak.

Tapi sampai-sampai Kak Midah takde pulak. Lunch hour katanya.
Kak in tukar plan. Nak makan kat Sedap Corner.
Sedap Corner?? aku kureng sikit. Sebab bukan sedap pun.
Kak Anne nak makan kat Lambai-lambai (restoran Mawi)..
Oh erk..nampak je Mawi tu dah slow sekarang ..
Tapi poket dia lebat jugak, sebab byk bisnes dia kat JB ni.
Tapi masalahnya restoran tu petang baru buka..

Tapi oleh kerana kak In dah cakap sedapnya makan kek Secret Recipe
aku and Kak Anne on je, sebab kitaorang memang tak nak makan heavy
Sebab sebelum tu dah melantak dengan bebudak office kan..
So marilah kami ke CS mencari secret Recipe..
Nak makan Auntie Anne juga katanya....




stop gossip...kita ambik gambar dulu erkkk....




sibuk cakap..."make sure jgn nampak double chin"




heaven gila..(x habis pun)



before
heaven gila tengok....


yummy......
 kak anne cakap, bagi sejuak kat bawah lagi sedap




ni set meal kids...
tapi pun tak habis.....borak je lebih


Borak punya borak...
gosip punya gosip, sampai semua topik keluar..
aku yang tak kahwin lagi pun, boleh join sekaki..cehhh
tak sedar jam dah nak pukul 3.00 gilalah..
padahal ada appoinment dengan kontraktor masing-masing tu.

Thanks kak anne belanja kitaorang
congrats sebab dapat Anugerah Khidmat Cemerlang...
haippp..bilalah nak sampai turn aku nihhh...
lets pray..amin.




No comments: