Tuesday, July 19, 2011

Ashiteru---->Percaya Pada Ku

Ini adalah lagu favorite aku lately ni
hari-hari aku ulang dengar




lagu ashiteru ni actually aku tahu by Najwa Latiff punya cover kat Youtube
aku tahu Najwa latiff ni pun sebab lagu 'muka buku' dia fofular kat HotFm
aku search kat Youtube..hamaigaddddd, dia ni glamerrr seyyy mcm Imelda kat YouTube
start dari situ baru aku perasan akuni ketinggalan seyyy. Banyak gile talent kat YouTube

Then aku taulah ni lagu Indo.
aku tulis status ym aku 'ashiteru'

zam : ko tahu tak maksud 'ashiteru' tu?
aku : entah, menunggumu..(base on kat video tu)..bongok-bongok je aku jawab
zam: byklah ko, I love you lah.

pastu si Nik pula sound aku kat YM

Nik: perhhhh, ashiteru..
aku: eh, xdlah..aku suka dgr lagu tu. (cover beb, nanti dia ingat aku jiwang gila)
Nik: itukan lagu OST Cinta Melodi
aku : aku tak tahulah pulak. tak pernah tgk. Tapi lagu ni best
Nik : aku tengok sampai ending. kat hp aku pun ada lagu ni

start tu borak2 lah kronologi lagu ni





hari-hari aku dok ulang ok...
maksudnya?????

No comments: