Monday, July 25, 2011

HomeDec-Wekeend

i had great wekend last week.
great ke? i agreed with that ...
Let me keep this story 1st...

Supposed pergi wedding Exhibition
Tapi bila sampai kat Danga City mall, rupanya date tu bukan This week
mengapakah harus pergi??
Bila dah tak ada...
Pergi metrojaya dan habiskan duit untuk beli bantal nyenyak tidur
tapi mmg nyenyak tidur seyy malam tadi aku..

Then lepas dah perabih duit
Pergi Persada untuk Homec Exhibition
correct me zam kalau aku silap..
sebab main ikut ko je kan..
zam mahu survery baran-barang untuk rumah dia kat Klang


Red Carpet tu..




Ku dah gomuk sekarang


the fancy fan...
kalau lah ku ada half million..



bolehlah aku beli tilam Geeta Pure latex
yang harga beriban...
haruslah baring dan nyenyak gila tidur
sebab ada aplikasi nano dsb


Tak pun  dekor halaman rumah
supaya rasa asyik bila kat rumah..




go round untuk cari barang elektrik pulak..


really enjoy this weekend!!
even kat FB rasa mcm apa je bila buka wall itu..
tapi ok, atleast gain experience for begginer mcm kitaorang...
akan sambung utk next episod penceritaan....






2 comments:

zylang said...

Homedec Exhibition kot
x kisah la
ko suke kan letak gmbr aku dr blkg
aishh
x senonoh tau
so confirm x nak g Serawak ni?

Dari sudut Hati kecilku said...

sarawak??
jom...