Sunday, July 31, 2011

Kau artis ke?

Semalam pergi Johor Wedding Exhibition kat Danga City Mall
Then jumpa satu booth yg jual kad kahwin
gila cantik-cantik
Then design latest punya social website
Contoh, macam Zed Zaidi punya wedding haritu

Entry ni dedicated untuk zam's
sebab nak tengok sangat camne kad kahwin ni
Plus dia pun tak kenal Zed Zaidi..
"siapa tu?"
oh pengsan lah zed zaidi sebab org tak kenal dia...




Facebook punya design...
yawnnn




Twitter punya design



actually banyak je design dia
even kau nak yang google punya pun dia boleh buat
Tapi haritu aku tengok Rini punya kada kahwin pun cantik
sebab dia buat mcm buku sekolah

Tapi rasa membazir je buat kad kahwin mahal-mahal
org bukan simpan pun
paling-paling tengok nama, date dan plan lokasi
Tapi aku pernah dapat kad kahwin yang rege mau sampai RM 10.00
oh gilakkk lah membazir...


nak tahu lebih lanjut

klik ni





banyak gila  pattern yang menarik
kau tinggal sedia duit jek

Tapi bak kata zam

Kau artis ke nak buat kad kahwin cantik-cantik?


sendiri mau ingatlah .....





1 comment:

zylang said...

mongok la
hahahaha
kalau ade kemampuan ko order la
baru glamerss
tapi pada aku la kan,
perlu ker???