Wednesday, July 20, 2011

Tourist guide


last week dalam kebizian dengan aktiviti sekolahku..
dapat jugak aku spent time dengan best buddy aku kat polisas dulu
Azie ada trip company dia, MRCB pergi USS
Tapi diorang stay kat New York Hotel JB

So, around 10pm kot lepas kerja-kerja sekolah aku siap
rushing pergi jumpa minah ni
pulak tu dah kat pasar karat kan.

so, kebetulan mlm tu ada art festival kat Bukit Timbalan
bawalah dia pergi sini....




ingat senang ke nak bergambar kat sini..
susah sebab, kalau tak sebab bawa pelancong ni..
jangan harap aku nak nak ambik gambar kat sini
selalu sangat pandang dari office aku..
dem itt




the jakun's
siang tak bukak sey kedai-kedai ni
malam2 perhh, banyak seyy kedai makan ala-ala vintage kat sini rupenya..
ok, aku jakun's...
sebab siang2, waktu office hour aku selalu lalu tutup




malam tu ada teater yg aku n zam tak nak pergi hari tu
(aku yg xnak, zam ok jek)
sultan Johor ada masa tu n fam's
ni dah habis..
x sangka pulak Tengku Aminah ada sekali
she really gorgeous you know!!!!



sultan Johor drive sendiri



time tu adalah pameran motor kapcai
basikal lama segala macam


ke danga bay lah kita
really boring tempat ni
tak macam 2 tahun lepas...
sekarang dah tak happening macam dulu...
so boring.....




bagi peluang lah kan....
she is mummy to aqil actually..
dulu azie sgt kurus..
skrg agak chubby lepas kahwin
tapi still cute..ewah..



....end...

No comments: