Thursday, August 18, 2011

The 9 Most Annoying Types Of People In FB

i want try this!!
FB is SN most popular worldwide..
somehow quite annoying..kan kan kan..
Now i love so much TWITTER than FB.
easy, free and no need stalker-stalker..
Plus you can write up with feeling ' ada aku kisahhh?'

let's TRY babe!



: oh, dulu zaman tgh famous farmville, mmg kena tagging je lah
sampai satu tahap aku adjust aku punya notification, spam dowh.
Plus, aku tak suka game-game ni :




: Entah, sapa-sapantah invite. Bukan kenal pun deme.
kalau malas pun nak select friends satu-satu,
 make sure kenal pasti kawan kau tu betul-betul:




: hahahaha, ni biasanya yang perasan glamers..adake??:




: hah, biasakan kena tagging entah apa-apa.:



: hehhhh, mcm ini org pun ada. Aku pun pernah buat kot dulu..ngeh-ngeh..macam takder kerja kan. semua pun nak di komen-Nya. Now, hanya jadi pemerhati je lah. :




: kdg-kdg best, kadang-kadang mcm hampehh..kdg2 npk mcm loserrrr gila :




: hahahha, akupun biasa buat dulu-dulu. gila annoying kan!! :




: hahahahaha, kan kan kannnn...pernah kan tgk mcm ni:




: semua pun nak cite thru FB every detail yg dia buat. aiseeeehhhh.
 mcm xd life aku rasa org mcm ni:



No comments: