Tuesday, August 23, 2011

IFTAR @ AMANSARI RESORT


wakakakaka
gelakkan untuk diri sendiri...
kata tak nak IFTAR kat luar kan
at last, pergi jugak..kan.kan

Tapi kenalah bersyukur
sebab rezeki murah
ada je yang belanja makan
free free free FREE FREE

Terima kasih cik Zam Azilah
sebab selalu belanja saya IFTAR kat tempat yang best-best
aku assume dia yg belanja aku
walau sebenarnya...





: Tempat dia kecik sikit..so kitaorang punya meja jauh nun hujung dunia:
food dia pun, just nice lah. 




: Ramadhan Buffet kat sini :
murahlah banding tempat lain....





: kawan baik nihhh:





: Btw ini adalah baju raya tahun ni, even bukan utk raya pertama
Tapi suka hati aku lah nak jakun kan. Bukan ada orang tahu pun exp: Zam n Ziha.
Tak payah beriya sgt nak sambut raya kan.Lainlah budak-budak:





: bajet nak nampak kurus nyorok belakang ziha:





: Thanks to uncle yang willing shoot kami bertiga :




: uncle ni (maybe owner tempat ni) sibuk cerita tentang tempat ni kat kitaorang:

p/s : dulunya tempat ni terbngkalai.Mungkin nak dijadikan apartment. So baru 5 bulan diorang ambik alih. Not bad lah tempat ni, sebab ada swimming pool, gym, spa etc. Good achievement utk masa yang singkatkan.





Disebabkan selalu IFTAR luar..selalu lah aku miss cerita KASIH ALIA.
tapi syukurlah , sebab aku tak buka puasa sorang-sorang...

REZEKI BULAN PUASA NAMANYA...kan kan...



2 comments:

zylang said...

alah, bende free
tuh yg share reramai tuh
aku pun x pernah pergi sini
uncle tu mmg owner amansari ni la
tp serius die explain beria2
tp kalau dpt free stay, aku ok jer
malam ni yer last ni
betul2 last
hehehehe

Anonymous said...

itu cume general manager kat amansari.. owner dia lagi low profile & jarang menunjuk muka dekat public. :-)