Friday, August 19, 2011

IFTAR @ THE ZONE HOTEL JB

Ini masih lagi kisah IFTAR
Ini mungkin juga kali terakhir aku coretkan tentang episod IFTAR ku.
Next week dah masuk 10 terakhir Ramadhan.
Kalau boleh aku tak nak tinggal terawikh dan ibadah yang lain.
Manalah tahu ini adalah Ramadhan Terakhirku (syahdunya ku rasa)

Tak mengapalah(ayat skema)  kalau terpaksa berbuka sendiri (tengok kan je lah camner erk)
asalkan aku sempat terawikh kat Masjid..lagi afdal berjemaah kan.

Semalam aku ikut Zam n her officemate IFTAR dekat The Zone Hotel
manjang kan aku ikut dia je..
Nak tunggu aku punya department, lambatlahkan ..
nanti kalau sponsor-sponsor dah dikira Rasuah pulak kan.
So, kita ikut orang je lah ye.




: Design/susunan kerusi dan meja cantik:
cuma tempat ni crowded/kecik sikit




: Menu memang banyak lah, tapi disebabkan terpaksa berlanggar vontot dengan
orang ramai,capai mana yang dan je makanan. Kalau nak pun menu tu, ada yang dah habis.
 Nasi putih pun aku tak nampak ok, dah ambik beriyani baru perasan:





: jom makannnnn:



: kat sini ada stall-stall..so boleh pilih mana yang suka:




: dessert dia aku tak ambik pun, sebab tak sedap (tekak aku lah erk),
tapi nasi goreng udang tu memang super gorgeous :

p/s: aku sengaja ambik gambar chef tu, diorang yang mahuuuu...




: sesi melantak berpada-pada, tu yang muka macam excited gila:



: geng WCT jugak lah :



: beza gila..dia sgt kurusss yea..dan me makin kembang:




: capture 1: sesi percubaan:



: Capture 2: yang real punya :




: sempat shopping kat Bazar Karat yee:


actually, buffet ni bagus utk orang yang kuat makan..
sebab, kalau suka makan, for sure semua kau nak cuba kan..
Dulu selalu aku pergi The zone makan ala carte..
Itupun sebab ada event ........
terima kasih jemput saya..
lain hari boleh bawa lagi ..:-D

Next week juga sebenarnya ada misi membuat kuih raya dengan zam
Ulangan, buat kuih raya uolsss..
awak ada???
so, kita tengok lah misi tu camna..pasti berjaya...






No comments: