Wednesday, November 30, 2011

mahal pun salah.



Actually kalau boleh tak mahu nak mengomel tak tentu pasal. Tapi rasa terpanggil nak pulak bila baca status someone ni. Aku tak adalah terasa sangat status ditujukan kepada aku sebab aku anggap umum. Tapi sikitlah aku terasa sebab ayat tu pernah ditujukan pada aku oleh someone tu berdasarkan jam yang tertera di status tu sama dengan ayat dia sms aku.

Well friend, tak payahlah nak tulis "sesetengah wanita tu terlalu mahal dan kekwat. Nak berkawan pun tak boleh". Then kemudian siap kutuk-kutuk lagi kan kat komen-komen dan siap cakap tunggu Year End sale bagai. Benda tu subjektif lah. Dah tu kalau perempuan tu jual mahal, straight looking forward pada perempuan yang murah you boleh beli dengan easy way.

Bukan pilih bulu bukan pandang sebelah mata. Grow up lah ye friend. Sometimes kita kena muhasabah diri sendiri. If you gentleman, tak perlulah nak create story or what ever semata-mata nak dapat attention Woman nowdays tak bodoh lah. But hargai usaha anda itu. Tapi tak perlulah nak tulis kat wall macam-macam. Some people looking as a loser! poyo ye dalam bahasa aku.

lalalaa....malas nak layan.

p/s:  Nak sambung balik design piling yang dah tertangguh seminggu punya assignment! kbai...


2 comments:

zyla said...

kalau aku mesti lah kena mahal, kalau x dah macam perempuan murahan plak
lalalala
kalau x nak tahan dgn perempuan mahal, jgn lah menggatal nak berkawan!

Dari sudut Hati kecilku said...

zyla: tau x mengapa.....