Wednesday, November 9, 2011

#Wordless Wednesday -eh?


how to become fat like me??

this is the best way people...

dalam kelas make sure stock jajan ko banyak gila.

jajan yang selama ni ko tak makan pun, ko beli jek.





#my tittle is puan kan..oh nice

banyak gila dapat surat/kad macam ni

so far aku tak melatah pun

sebab aku rasa not bad gak org anggap aku dah kahwin. ;-p




surat rasmi yang aku dapat memang kebanyakkan macam ni

eh, tittle #Puan lagi

sekarang dah tak kisah dah

tapi aku berkisah bila ada sorang kakak tu (dah lama gila service)

tapi kenapa still remain dalam acara rasmi as #Cik??

me tak?

buat lah berjuta kali eh...

mungkin nanti akhirnya officially as #Puan

eh?
















No comments: