Thursday, January 5, 2012

Universal Studio Singapore

Haritu 31 Dec 2011 aku gi USS dengan As and the gang. As just invite aku through twitter jek. last-last minit sebenarnya aku ni nak gi. Kiranya celebrate NY kat USS. best kot USS ni. then baru aku tahu kawan-kawan dia ni keje kat TV Al-Hijrah. Kalau aku tau, mesti aku tanya diorang camne nak berkenalan dengan Ustaz Don tu. (poyo gilak, x pandanglah aku ni yg tak berapa muslimah kan). Tapi memang best lah pada aku. Best gila. Lagi-lagi Transformer (later update).





suka group ni. Macam broadway.
nyanyi lagu-lagu zaman elvis. Suka genre tu.
plus diorang hensem...;-p




gedabak kan
aku tak tahu watak apa sampailah aku masuk the making of film punya path




Ni kat area Lost and Found punya tempat




Kat far-far away!!
love Shrek...





Madagascar Shop


nicee!



Rest jap after Shrek (4D) best gilaaaaa and  Donkey show!!




seriuss best gila shrek 4D!!



Hollywood apantah..lupe



the castle malam2 
tiem ni pukul 7.pm cantik!!







No comments: