Tuesday, February 14, 2012

Hijab solemnization






Both picture kawan aku --> Dewi. Masa perkahwinan dia hujung tahun lepas. Knowing her (masa Induksi sesama), dia ni memang berani mencuba fesyen yang trendy tapi masih muslimah . Dia cakap masa nikah dan bersanding tu, dia yang pakai sendiri tudung dengan style macam tu. 






Ni marshanda. Rasanya Dewi ikut - ikutan style dia. Tapi memang stylo. Sebab kat Malaysia tak pernah lagi jumpa macam style tudung ada reben-reben besar kat atas kepala time nikah. Kot lah aku kolot kan. pada aku Cantik dan Sweet.

Tips: Kalau boleh time nikah dan bersanding, tudung tu biar kita beli sendiri. Kebiasaanya tudung yang mak andam punya adalah tak canti dan tak sesuai dengan muka kita. 



No comments: