Sunday, February 12, 2012

Jalan Dhoby Part II



Dah lama tersave dalam draf. Tapi unplished lagi kan. Lets explore apa yang best kat Jalan Dhobi ni 


Salehuddin bakery



Dah malam
CLOSE!
LOL




Sebuku RM 1.50 
dulu makcik office aku cakap lagi murah.sen je kot



uncle ni cakap dia dah generasi ke-4!


 small cut hair shop


siang bukak kot. 
eh, memang bukak donk!


 Pasar Karat


Dah macam NAjib Ali kot



variasi of earing!!! nice


The Scandalist (a Vintage Shop)



crazy dah tengok sepatu...geram



sweet...
i bought skirt dalam kedai ni. cantik.



The Labels & Psychedelic


tangga dia sangat wow!!




the labels for man


psychedelic For woman!
serius cantik cantik




p/s: Dedicated untuk Ziha dan Zam yang sekarang dah move out kat Klang Valley. I miss You Girl's!!! our last dating kat JB kan. 


2 comments:

Mommy Sarah said...

Both of u BFF kot... ;p
Still kat muar ke?

Dari sudut Hati kecilku said...

hai As...
mungkin kot, insha Allah BFF
xlah, kat JB skrg...