Thursday, February 23, 2012

LORI HANTU



Bagilah aku rasa happy sikit kan....

Tiba-tiba nak gelak kawan aku post picture ni kat FB..
By the way kalau engineering kita panggi dia Tipper Truck/tipper lorry
Tapi kat site kita panggil dia Lori hantu jekk..
Kenapa?
Dulu aku pun pelik kenapa panggil lori hantu.
Rupanya?
Sebab lori ni tak ada surat beranak langsung!

Aje gila nak bawa lori ni sampai Perak.
Btw kawan aku ni kerja site, then ada company construction lain nak cari lori hantu ni dalam kuantiti yg banyak. Haruslah bawa guna towing truck/trellar lah jawabnya. Mana lepas ni kat jalan raya.

No comments: