Saturday, March 24, 2012

Hydro Hotel Penang



Haritu berpeluang stay kat Hydro Hotel, Batu Feringgi atas faktor kerja . Bestlah kot hotel ni. 4 bintang katanya. So kat sini i just nak buat review sikit je lah pasal hotel ni. ahaks...






Waiter  kat sini gila rajin
Letak sudu je dia akan datang..Padahal tak siap lagi makan ok
"may i mem?"
hambik je lah pinggan ni....




Lobby!
Best woo ada snooker + lounge
officemate aku yang lelaki sukalah, lepas habis meeting malam
inilah port diorang...




Ada mini gym!
serious lengkap lah jugak....

Sebelah gym ni ada kids room + mini library...



Kalau nak pergi pantai ada jejantas nak pergi beach!




Its named MIAMI Beach!
ahaks...ala, yang Tsunami dulu tu...




The view...

jus noticed kot, kat sini mat salleh fluent malay...




My favourite spot...
makan makan.....

Ingat lagi, awal-awal bergelar seorang pekerja dulu
jakunlah kan makan kat hotel katanya..
aku dengan wawa penuhkan satu meja nak makan...
buroks ok perangai...now dah tak jakun..bertertib banyak sikit...




Fulled!
Mestilah senyum....




Bilik sangat besar untuk dua orang!
Kalau rasa nak dapat angin malam, ada balkoni kat luar..best.....


pss:  aku memang macam ni. suka berangan ambik gambar sendiri ...:p



Swimming pool opposite palm cafe!
mat salleh suka lepak kat sini sambil baca buku...





So itu jelah kot. Tapi memang best lah hotel ni. Night Market pun dekat. Taman Negara pun dekat. Cuma kekangan masa, tak dapat lah nak berjalan sangat. Itupun curi-curi masa (siap setting lagi berapa jam nak jalan). Harga pun reasonable....erk..


Do coming!



1 comment:

Anonymous said...

salam,
comel n cantik lah awak