Monday, March 12, 2012

Terukir Di Bintang




Second time i post this song..ahaks

Seriously Yuna ni sangat genius...

Lagu ni kalau sekali imbas macam jiwang... ok fine, aku pun kadang-kadang memang jiwang!
fine, sebenarnya yang aku nak highlight kan adalah dengan arrangment music lagu ni..
Cuba dengar betul-betul material yang dia gunakan untuk gubah lagu ni....really amazing ok!
Itulah kekuatan lagu ni termasuk dengan lirik lagu ni....


Cinta itu sangat indah
Bila hati dah terbuka untuk menerima cinta Sekali Lagi 
Hati juga harus menerima rasa marah,kecewa, sedih dan perasaan carca marba yang lain...
Bersediakah??


................


Bila hati dah terbuka untuk menerima cinta Sekali Lagi
Hati juga telah dibuka untuk diluka dan terluka
tahajud dan sujud penawarnya. tak pasti samada ia suratan atau kebetulan, teori atau kenyataan.
tapi ia berkesan. Buat dirimu lebih tabah, walau hati retak-pecah :-)


i love my life now ....Alhamdulillah. Thanks Allah .Dah lebih setahun dah pun cerita itu. Everything happened for a good reason. i've been through up and down life's. Dan ianya menjadikan siapa diri sekarang.

Statement biasa-biasa je. Tak ada apa pun. Cuma selesa dengan hati sendiri yang sekarang :-)

Don't get me wrong ya!










4 comments:

mukapelik said...

Hi! Tiba2 menarik2 I untuk komen. Ohh is that you broken-hearted before? :)
Susah lalui masa2 tuh?

Dari sudut Hati kecilku said...

Hi..tetibe rasa mcm best nak reply.:-p

going through with the broken-hearted before? Hehe.Jus kidding. Me yes. Tapi dah berlalu pun. sangat lama. klu nk diecritakan saat melalui saat2 itu, dah tak nak ingat kot. Finally dah lepas pun fasa itu. Lega.....:-) (Tarik nafas panjang-panjang)

nyanyisunyi said...

akak pun sangta suka lagu ni..sangat bererti..

Dari sudut Hati kecilku said...

nyanyisunyisunyi

Thanks kak..tadi open blog akak.suka baca.sebab banyak kisah hidup akak.hoenstly, jujur sgt dlm bercerita....