Sunday, March 4, 2012

#TweetUpJohor



Semalam adalah harinya #TweetUpJohor
Siapa yang ada account Twitter tahulah kan..

Lepas waktu kelas Traffic Engineering dan sesi melantak di Meranti (wajib). aku planning untuk pergi ke IMIC Danga Bay.Tapi haruslah ku heret kawan-kawan lain.Kebetulan yang free hanyalah Kirin dan Kema.Walaupun terpaksa hantar diorang semula kat UTM, sebab park kereta.Aku tak kisah..

Tapi tujuan aku pun nak jumpa As sebab dia dan the gang sanggup turun dari KL untuk event ni. Bila dah sampai, orang sangat ramai. Lepas tu tersegan sendiri sebab kami datang tak stylo macam yang datang. Tapi ada aku kisah??? sangat tak lah kan. Tapi lepas tu call As, tak pick up. Tapi bila aku tanya dia, tak ada pun miss called. Tak apalah, tak ada rezeki nak jumpa kat sini. Lepas tu bila dah sibuk-sibuk kat dalam tu, lupa nak tweet ke As kan. Forgive me atas ke-Jakunan-ku As!






i'm here..




JOHO
The CarBoot sales!
sangat murah..



IMIC opening now!!
Masuk free!

IMIC = Iskandar Malaysia Information Centre
where, personal guide to new Metropolis...





Happy me with Kema!!

psst: do not complaining if people tell you fatty now!
look at mirror see your double chin!
^___^




Kawasan liputan ISKANDAR Malaysia




Just Touch!



9 Economic Drives
tak baca pun apa...sebab teruja tgk keadaan dalam
Takpe, hari-hari i lalu tempat ni nak pergi dan balik kerja...




Luckly bawa Kirin yang memang staff IRDA
so, dialah byk bagi informasi kat kitaorang..

walaupun masa terserempak officemate dia, semua asyik tanya
" eee, kirin bawa awek dia lah.."

segera aku tunjuk Kema...;-p





the jakun's girl shoot sendiri photo!
Spot gambar sendiri di sebelah kanan....




Interactive games was fun!
created by UTM students..bravo....

Kat belakang tu Tradional punya games, like batu seremban, congkak etc
boleh bawa anak-anak, budak-budak...






spot tweet - tweet 




Still teruja nak main games ....




Pukul 8.00pm ada konsert Indie band. Ahh, serious terserempak dengan Hang Dimas, keyborad Hujan Band. Tapi kalau pelanduk dua serupa, itu silapp mata aku yang rabun lah kan! Tapi tak tunggu pun. Sebab ada tanggungjawab tak selesai lagi weyyyy. Mostly yang datang adalah remaja sekarang. Bagus, sebab Indie Band still ada supporter! Oh, aku out of remaja dah. Dulu masa muda dah pernah pergi  konsert gig , cukuplah kot.

Yeaaaa, JB dah ada tempat best nak pergi. Tak adalah lepas ni bila ada orang datang JB, terpinga-pinga tak tahu nak bawa kat mana. Soon Lego Land, Puteri harbour launching! Then banyak lagi lah untuk future development kat JB ni. Bak kata Kirin, soon JB akan mengalami perubahan yang ketara,.....ececeh. Dengar je lah. Dah dia kerja IRDA kan.

Please coming!


No comments: