Monday, March 26, 2012

Why India?

Semalam our beloved lecturer bagi hints, "korang tak nak buat GOP ke?"
Jadi ada yang rajin nak buat kertas kerja cadangkan pergi Sydney..
Ada yang cadang pergi Bandung..
erkk...boleh tak jangan pergi tempat yang boleh shopping...

Tapi aku cadangkan India...
cadang je, kertas kerja aku tak nak buat ..sebab tak rajin...

Kenapa India?
mengapa tak India..kan...




Kat tempat kita tak ada kan pemandangan macam ni.....













Why not kan?



ala...apapun bergantung pada kertas kerja. Majoriti pun ye. Masa pun ya. Masa tahun 2 pernah buat kertas kerja pergi Europe, tapi last-last tak join. Tapi seronok tengok picture-picture diorang yang pergi...Sponsor pun kena cari ..ye dak...tapi jangan sampai ada issue. Dah kerja ni issue nya lain pulok...




P/s: To my sister, saya nak Fridge magnet dan T bila pergi France nanti...over tak siap tulis dalam blog? Lantak...




No comments: