Saturday, April 7, 2012

Android







Jakun kan guna Instagram...
Finally berjaya influence Shuk dan Kak Ila untuk Pakai Galaxy Note. Siap nak beli next week!
Sebabnya Shuk suka pinjam hp aku untuk main Angry Bird. HP dia cikai (padahal akupun pakai cikai gak).
Sebabnya selalu cakap " kau ada ke whatsup? tak ada kan...
Sebabnya " kau nak bahan Sab pun guna Twitter aku kan"

akhirnya......inilah hasilnya..buat galaxy note tapi guna kertas. By the way berguna juga masa test tadi.

My close friend's including kakak kesayangan Kak In's (tiada dalam gambar)...Wish sangat-sangat kita berjaya grad sama-sama next year...Ameen.



Sebelum tu, aku terbaca satu tazkirah ni. Actually dekat di Hati aku sendiri. :)



'bila ALLAH cepat makbulkan doamu,
maka DIA menyayangimu,
bila DIA lambat makbulkan doamu,
maka DIA ingin mengujimu,
bila DIA tidak makbulkan doamu,
maka DIA merancang sesuatu yg lebih baik untukmu,
oleh itu, janganlah sekali-kali bersangka tidak baik pada ketentuanNYA,
kerana kasih sayang ALLAH itu, mendahului kemurkaanNYA..'














No comments: