Sunday, April 15, 2012

I'm turning to.....




Hehehehe.....
Ehem..ehem...ehem...

Alhamdulillah, semalam 14 April i'm turning to 29 (ohhh..tuanya ku rasa)...Kejap je lah ku rasa tua, lepas tu biasa-biasa aja. Tapi ku still sweet dan cute je kan. Plus, aku kan still sekolah lagi, so tak adalah rasa macam 'so tua lah you ni' . Huk huk... Huahuahuahua....Ayat tak boleh blah. Perasan...

Okay...wishes pulak ??
Tak ada lah yang specific. Cumanya harapannya diri akan menjadi muslimah yang lebih baik dan juga kehidupan yang lebih mengembirakan tentunya kan  (meant everything)! Menggembirakan orang lain juga. Insha Allah. 

Tapinya, aku macam nak ubah lah sikap kanak-kanak riang happy go lucky aku ni. Especially bila dengan close friends. Sebab macam tetibe je teringat 'alamak, aku kan dah getting old'. ngeh ngeh. Tapi nanti rasa lain macam pulak kan, sebab not so me lah. Lepas tu nanti tetibe aku nerd je, mesti rasa lain lah yang pentingnya. Tapi tak apalah, dengan close friends je pun..

oh ya...

Thanks for those yang wishes birthday aku. Walau ada antaranya aku yang peringat kan awal-awal. Over tak? over gila. Tapi lantak lah, aku agak poyo tapi still cute. Huahuahua..Seminggu sebelum dah peringat kat mak aku  

" mak jangan lupa tau, sabtu depan birthday kita"

Mak aku pun over juga. Siap peringat kat adik-beradik aku siap dengan abah aku lagi. Lepas tu dan dan je adik aku kat Perak call siap jerit-jerit "happy birthday" over okay. Belum sampai date lagi la. Then ada someone yang overan juga bagi wishes kat aku in advanced , overan tau menuakan sebelum waktunya. Ngeh ngeh. Tapi pun, aku appriciate sangat. :). Ah, sayang korang!

Thanks lah atas wishes-wishes kalian yang comel-comel, bagi suruh berfikir dan juga tak boleh  blah wishes ni " jangan suka merajuk" <---- ni officemate aku punya wishes. Suka ati aku lah kan nak merajuk. Aku tak reti nak marah orang yang senior-senior ni, so merajuk je lah. Lepas tu pujuk bagi CD Maher Zain, hati berbungga kembang lah. Sebab memang niat nak beli untuk diri sendiri, tapi dah ada orang bagi...haruslah gembira. 

oh ya.Sebenarnya kan nak wish thanks so much pada someone. Sudi meraikan-ku. Appriciate sangat.  Eventhough aku yang dok peringat. Overan kan aku ni. Thanks awak. Thanks ya, jadi kawan saye.

Juga pada those close friends. Oh, Shuk & Kirin siap bawa kek lagi tu gi kelas tadi. Tapi kek pisang dan his favourite kuih, bahulu cicah air sirap. Adalah tiga telap besar. Laku lah juga makan waktu belajar. Sayang korang!...Kirin tu sebab semalam ter-jumpa gf dia kat MSI, lepas tu meluahkan perasaan kat aku. Ngeh ngeh, dan dan je aku ni pergi Meranti untuk sesi bergosip dengan kirin. Tak baik tau main tarik tali ni. Kesian perempuan. 

Pada Ziha juga yang celebrate besday sama dengan aku " wishing you a happy life's dan get one suami lah untuk diri kamu tu ya. Tak kisahlah race apapun.." ahaks....Jangan lupa target hiking Kinabalu.

For my Bestfriends, Cik Zyla...saya pergi KL next week...saya nak hadiah please....ahaks. Kita dating yok!





Future Civil Engineer..ehem..ehem..
(berangan dulu, sebab tak habis study lagi pun kan)...

Ni tangga 1
Ada 3 level lagi .....
Tapi tak kurus-kurus juga aku since belajar kat blok ni...
Huahuahuahua...





~Miza~





4 comments:

Anonymous said...

happy birth day...
dimurahkan rezeki
dipanjangkan umor
diberkati Allah selalu
di pertemukan jodoh dgn cepat..

Dari sudut Hati kecilku said...

Thanks so much..ameen

Dari sudut Hati kecilku said...

Thanks so much..ameen

Dari sudut Hati kecilku said...

Thanks so much..ameen