Wednesday, April 18, 2012

Meet my best friend



Awal minggu ni aku ada meeting kat HQ. So marilah kita ke KL kan. Awal-awal tu dah cakap siang-siang kat Zam nak datang KL. Aku nak lah dating dengan dia. Sebab dah lama kot tak jumpa. Plus birthday aku, aku haruslah celebrate walau dah belated kan. Overan sungguh aku ni. Tak adalah, dah lama tak jumpa dengan Zam kot since dia pindah KL.

Petang kot, siap-siap pergi Subang Jaya sebab Zam's jemput kat sana. Aku public transport ni Insha Allah fasih lah LRT,Komuter, monoreal n Putra ni. Kalau tersalah train tu biasalah. sebab dah lama tak guna komuter kan. First time naik coach wanita, not bad lah. Secure lah sikit. Sebabnya, nowday dah macam-macam. Tapikan, bila naik public transport ni, macam-macam lah boleh nampak dan dengar (dah start aku nak ngumpat ni sebenarnya). Selalu baca je kat journal Zam's time dia kerja kat Midvalley naik public transport ni. Kali ni, experience sendiri. mwhahaha...simpan je lah cerita nak mengumpat ni. 






Sweet Chill's yogurt!
Time ni jalan-jalan kat Carefoure Subang Jaya sementara tunggu zam's pick up 
Tetibe terlihat satu outlet kedai ni. Time ni memang lapar gila lah, tapi tak adalah craving sangat nak yogurt.
Biasa kat JB Tutti Frutti, kat Klang Valley for sure lebih dari Tutti Frutti..So marilah rasa. Ok lah. sedap juga. Yang penting lebih murah dari Tutti Frutti. 





Thanks Babe's!
Pusing-pusing dalam Sunway Pyramid tak tahu nak makan apa..
oleh kerana Tony Romas macam best jek (biasa tgk kat blog) kita singgah sini..
Scenery belakang tu Sunway Lagoon...




1/2 BBQ
aku bajet kocik okay..
sekali datang..mak aihhh bapak besar....
makan suku jek..sebab dah full gilaaa....Lepas tu tak habis tapau, spt yang dijangka..memang tak lah kan nak makan...




Dah lama tak jumpa okayyy....
Since dia stay KL, memang tak lah kan aku nak keluar malam-malam sbb tak de geng
boleh dibilang kot dengan jari...macam good-good je kan aku ni...

p/s: waiter kat sini sangat handsome okayyy... tapi rasanya International student's kat private college sebelah sunway ni kan...





Full House
Aku biasa nampak kat FB jek diorang suka upload pic makan kat kedai ni
comelll...memang style Korea habis lah decor kedai ni..
BTW serabut gila aku dalam picha ni...



Thanks so much my beloved BFF sebab meraikan saya. ewahh, perasan aku ni...next time datang Kl, boleh hang out lagi ye.



4 comments:

Asrida said...

Say hi to Zam azilah, rindu si petite tuh!

zyla said...

hi as! rindu kamu jugak.
so, jadi ke pergi bandung tu??

Asrida said...

Harus la jadik... 26 APril ni... mau kirim apa2 ka? kikiki!

Dari sudut Hati kecilku said...

waaa....
jumpa kast sini kan...
As, nak fridge magnet..
hehehe..
entah bila nak jumpa ni kan.
Jomlah reunion kita2 jek..ko poun kat Putrajaya pun je kan...