Thursday, May 31, 2012

Cantik



Ada satu hari.
Berkumpul untuk diaudit oleh BEMwhat so ever lah kat Faculty.
Duduk dalam bilik Dekan .
Then one of my friend bring his children. So comel!

" ***, wife ko mesti cantik kan. Sebab anak ko comel dan handsome. Kau bukannya handsome pun"

wah, sentap tak mulut cabul aku ni cakap.

" ha ahlah ***. Lepas tu  bulat" ada yg jadi penambah dalam cerita ini. Tapi nada sangat lembut.

(kalau orang luar dgr mesti dia cakap mulut aku mulut longkang, tapi oleh kerana dah biasa mengutuk sesama tak ada apa pun)

Segera kawan ni godeh Ipone milik diri beliau.

" nah, ni gambar bini aku"

seriously memang cantik! Anak-anak dia. Lagi-lagi yang bongsu.

" eh memanglah. nak carik wife memanglah kena cantik"

ok, Baik. -_-


3 comments:

Anonymous said...

U pun cantik jugak,
manis pun ade,
comel lg. huhuhu

Dari sudut Hati kecilku said...

huhuhu...
semua manusia pun cantik dan handsome lah Tuhan tu ciptakan.-____-

Anonymous said...

sayang awak