Sunday, May 6, 2012

Wedding Mas!

One by one geng-geng bujang settle down!

Geng-geng bujang dah makin kekurangan ahli. Soon ada lagi yang bride to be. Nak habis belajar pun ada lagi..Dan juga bila habis study je confirm geng-geng bujang semua dah settle down. Amin.

finally aku dapat geng temankan aku. Nasiblah Ita husband dia kerja. Eventhough tengah tunggu hari nak bersalin, she willing to teman me. Nak tunggu budak-budak lain macam lambat je kan. Dahlah aku nak balik rumah orang tua aku, haruslah pergi awal sikit.




sampai-sampai je carik bilik pengantin..
Dalam gambar macam tebal je make -up, tapi bila face to face cantik sangat dia!

p/s: Entah pape je fesyen tudung aku sekarang..Lantak!




Kesayangan's..
Trisya anak Kak In's yang manja sangat!



Sampai-sampai je Kak in's and family dah ada..
Cafiq and Trisya pun ada!! :)



Congrat's Aidil n Mas..
wishing u all semoga bahagia hingga ke Jannah, Ameen.

Ucapan aku kat kad hadiah diorang :-> Dah kahwin ni, jangan malas-malas datang kelas. ;-p




Nampak kependekkan aku even pakai wedges lebih 3 inci!
Dah lama tak jumpa Sab. Makin tinggi dia sekarang..
Now dia sambung study kat pusat KL. Dulu classmate aku gak..







makanan yang wajib ada!
nasi beriyani gam dia pun sedap!!!



Ini je lah geng's bujang yang tinggal...(ada lagi tapi tak datang).
aku nak balik barulah diorang sampai





Sebelum pulangkan ita pada husband dia kat Senai.
singgah dulu Pesta Konvo untuk shopping!




mabruk!



No comments: