Wednesday, June 27, 2012

Berangan






Terbelek gambar bila entah aku ambik syok-syok sendiri guna webcam.Boleh dalam kelas berangan ambik gambar sendiri. Tapi aku ingat subject apa. Sebab masa tu Dr. Suhaimi ajar kitaorang guna MATLAB. Konon-konon fokus, tapi berangan ambik gambar guna cam. Tapi pura-pura fokus, jari ketik-ketik . Rasa poyo sangat.

Lepas tu macam kesian sebab macam nampak aku duduk belakang sekali.

Lagi kesian sebab tak ada orang sebelah aku ( Biasalah kalau datang lambat kan sebelah-sebelah aku)

Lagi kesian epul and keryn dah macam
" tak kuasa aku nak layan ko miza"

Sekali je lah buat bolehlah bajet-bajet macam ni. Selalu sangat, gila kau tak fokus dalam kelas!!! Dalam kelas lah kena fokus okay... 



No comments: