Sunday, June 3, 2012

Snogurt



Sekarang ni dah banyak pilihan lain selain Tutti Frutti. Kalau kat KL banyak pilihan kan.

Haritu singgah Dominos Taman U nak Take away. Then ternampak outlet baru ni. Snogurt!
Baru tiga hari launching. Haruslah mencuba yogurt ni. walaupun sebenarnya tak adalah nak sangat.
Tempat sangat cute. Cantik lah.




Ada 4 outlet kat JB.
Salah satu kat Taman U.
oh..ada diskaun 30% lagi.




yummy! Buat rasa-rasa jek
Just nice...rasa lebih kurang macam Tutty Frutti.
yang paling penting lagi murah lah dari brand tu .




Cute cute...




macam tak nak keluar.
sebab tempat ni cute sangat 
ada tempat landing-landing lagi.




motif aku upload : sebab suka yogurt. lepas tu tempat ni cantik. Itu jekk. Tak ada komisyen pun. Saja.




No comments: