Wednesday, September 19, 2012

Final Year







Alhamdulillah..

Offcially we're final year Civil Engineering Student. *rolling eyes*

Apa perasaan?

Macam-macam ada. manis ada, rasa limau pun ada. Takut sebenarnya, sebab dah final year okay. So that mean, you have to FOCUS Miza! No more berangan dan main-main during study till grad! Deny dan avoid perkara-perkara yang boleh buat hilang fokus. Fokus apa yang perlu dibuat dahulu. Apa yang terkemudian. Disiplin. ewahhh...ayat. when probs come, hah tu dia....gelabah.

Sekejap je dah empat tahun kan. dalam tempoh ni, haisyyy susah lah nak gambarkan perasaan aku. Lebih-lebih lagi bila masuk bab teamwork. Ya, tu dia...semester ni PAP. Pening kepala aku nak masuk team mana. (sebab ada beberapa offer ni). Karang tak stick dengan team lama, ada yang sentap. Kalau stick, banyak dosa mengumpat dan tak ikhlas pulak sebab ada yang letak nama je. 

so, Good Luck Miza. good Luck classmate. Marilah kita grad sama-sama. Yang bakal dapat 1st class tu, Tahniah weii. Membakar semangat aku nak perbaiki CGPA aku ni.



No comments: