Monday, September 3, 2012

Raya : Friends Gathering


Apakah makna hari raya pada orang lain?
Pada aku, Aidilfitri ni banyak signifikasinya. Paling utama ianya lebih mengeratkan hubungan antara kita dan mengeratkan lagi hubungan silaturrahim. Pernah dengar kat satu majlis ilmu, kalau ingin rezeki bertambah (makna rezeki bukanlah diukur dari segi wang ringgit sahaja), jangan putuskan silaturahim. Tapi haruslah mengeratkann lagi silaturrahim...

Lokasi di open house Ita di Senai.



Baby Amna Saffiya dah besar!!
dah boleh main agah-agah...



I is auntie ganas..Nasib Amna tak nangis kan Amna kan...
p/s: pose konon-konon penyanyang lah kat baby (ayat biasa tepek kat picha instagram kalau ada yg single tapi bergambar dengan baby)...

Saya nak satu baby boleh? (bajet mcm boleh pilih-pilih kat pasar)



Dulu housemate..sekarang dah separate...
sebab masing-masing dah kahwin.
*krik-krik*


Banyak lagi rumah yang aku rasa nak pergi ni. Sementara langkah masih panjang dan sesi kuliah pun belum bermula...ewah...Selamat Hari Raya...


No comments: