Tuesday, December 11, 2012

Hrmis is super challenge





yes..too challenging lah nak update SKT kat HRMIS ni. Should hari ni last day!
Tapi since siang kat office aku try sampai lah pagi buta ni, server dia 'cantik' sangat.
Paling best sebab mak dah update semua SKT tu, tetiba boleh pulak tak ada time nak simpan tu. Bukan sekali. Tapi Berkali kali....stress mak ngadap benda ni je.

Dalam kepala ni nak settle kan hal HRMIS ni secepat yang mungkin dan hantar ke PP1. Lepas ni aku nak kena buat penilaian untuk orang lain pulak. Malas nak fikir dah.....Sabar ye....

Now dah 3.00 am. :-)







2 comments:

Arus KeHiduPan said...

chaiyok2 ~

Anonymous said...

without challenging we dont know who we are.
All the the best MAK... Mak Long.