Tuesday, December 11, 2012

Super Busy



Aku rasa aku harus berasa busy. Lagi 2 minggu tak sampai nak countdown untuk final exam. Tapi dalam masa yang sama aku harus bertungkus lumus menyiapkan project, assignment dan juga Test! yea... oh tak lupa attend extra kelas RC Design. Rajin dan sangat ikhlas lecturer tuh. Mak tak nak rasa nervous tak tentu pasal macam senior yang katanya sampai nak terjun bangunan. Now mak oke jek. Try untuk relax je. Tapi cuma bengang ada groupmate tak bagi comitment. Sorry lah erk, sekarang Miza dah kejam. Sorry lah aku nak tulis nama korang dalam submission (eleh, bukan korang tahu pun kan. Ambil tahu pun tak). Kitaorang bersengkang mata nak siapkan kerja. Busy kerja sangat klise. Kitaorang pun kerja jugak. Dah lama madu kan kau sedut, now dah tinggal saki baki semester ni...tiada lagi suapan madu bagimu. Don't take it for granted in anything! ingat tu. 

Oh bila dah end of year, of course lah nak settle kan report bagai kat office. Nak close account Jabatan. Hai, mak ni bukan Gred N. Tapi dah diberi tanggungjawab untuk gred J juga buat. Mak pasrah dengan angka-angka dan pelbagai sistem. Lepas tu nak kena isi HRMIS yang sendu juga. Bos aku dah warning tak bagi aku ambik cuti. Padahal aku rasa nak cuti je ni. Serba tak kena hujung-hujung tahun ni. Hope aku boleh maintain chilling sahaja. :-)




eventho mak is busy, tapi sempat tengok filem ni berkali-kali sambil menaip..
i like scene ni. Hahaha.....i like Beto Khushairy too! His acting btw.
sukalah tengok filem "Istanbul Aku Datang" berkali-kali.






1 comment:

Arus KeHiduPan said...

hahaha.. sye pun . tgk bnyk kali da.. best sgt2..