Monday, January 7, 2013

in love




Finally lagu ni juara AJL 27.
Actually ada dua decision siapa nak bawa lagu ni since Yuna tak boleh nak perform semalam.
Iaitu antara Yuna and Tilu ( aku dengar kat Radio sebenarnya)...

At last, Aizat bawa...
cool gila.....
honestly bila tengok dia perform dan dengan kekuatan lagu ni,  I'm in love again and again..
bukanlah aku in love dengan Aizat ke apa..

ah..susah nak describe lah...

maksudnya you know lah kan how feel bila in love kan.....
cool....




actually ada satu lagu yang musicnya lebih kurang macam ni yang aku suka sejak zaman aku start belajar zaman remaja...

Gila best Nicole Kidman and Robbie William



ahhh..in love in love...(micheal Buble)



<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/o4OHf-7RLUk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

the latest song i love and like...
perfect song for me lah kan..






No comments: