Sunday, February 17, 2013

Fellina Inch Loss Lotion






Recently ramai yang mengiklankan produk ni.
Personally aku tak terdorong untuk mencuba permulaanya.
Just baca diaorang punya testomoni dan kelebihan.
Itu sahaja.

Tapi bila mak aku belikan untuk adik aku dan aku pakai..
seriously aku rasa mujarab. Sebabnya aku pernah try lah beberapa produk sebelum ni.
Tapi kurang berkesan.
Sebabnya aku rasa kat part-part body kita yang simpan lelemak tu, akan burn out.
Serius ni tak tipu. Aku guna seminggu dan aku dapat rasakan perubahan.
Especially bahagian perut dan peha. Memang terasa dan nampak kesan.

p/s: kalau untuk lebih testimoni, just Google. Ramai yang berpuas hati.

Tapi aku tak harapkan perubahan dalam sekelip mata.
Almaklumlah lemak tu dah terbina bukan sehari dua.
Then food habit pun kena ambik kira.
so, oleh sebab itu aku nak share dengan orang lain. Sebab memang berkesan.



TENTANG FELINNA INCH LOSS :

- Kesan yg lebih cepat menghilangkan lebihan lemak di badan anda.
- 100% Bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Sesuai juga untuk wanita hamil dan ibu menyusu.
- Tidak menyebabkan kepanasan dan berbau harum.
- Mendapat kelulusan KKM.
- BOLEH DIGUNAKAN OLEH LELAKI DAN WANITA

Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda
(pastikan ukur sebelum guna ya)

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..

4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus
sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba.pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz Bukit
Mertajam Penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh cuba sekarang..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Inchloss sangat selamat dan berkesan!

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut,

Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one!


Sebelum tido mesti sapu inchloss lotion dulu!

pregnant?boleh!takde masalah..cuma jgn apply kt perut je..apply kt lengan atau peha..hihi..hey!kalau anda nk tahu lotion nie sgt sesuai untuk ibu lepas bersalin..bagi yg nk kempiskan perut tu sgt sesuai guna lotion nie..malam2 sebelum tido apply lotion je..memang best..selesa sangat dan wangi




HARGA JUALAN :

RM75 SEMENANJUNG

RM80 SABAH/SARAWAK

180ML/BOTOL

(INCLUDING POSTAGE)


BERMINAT BOLEH EMAIL:-

mizameskam@gmail.com




No comments: