Sunday, February 17, 2013

My First Semester




Alhamdulillah i reach this semester. Actually semester yang sangat memerlukan pengurusan masa yang bijak dan teliti (ini poyo). Kurangkan kadar tidur (habislah eye bag kat mata bertambah besar). Dah start kena beli   eye cream. 


Dan aku juga macam tak percaya untuk PSM aku ambik Structure/Material as my PSM!
This is what i want to AVOID since my first semester  ...
Lucky me cause ada kawan yang buat PHD dan we buat sama-sama.

Pergi meeting dengan SV pun excited sebab ada student postgraduate ...
excited uols, sebab SV ku lg sorang tu Syria-an.
Postgraduate tu pun ramai yang Arab-ians.
(poyosss)




Good Bye Hydraulic..
Good Bye Transport/Highway (my senior provoke jgn ambil PSM dgn lecturer favorite aku tu)

Tu je lah yang aku berminat since  semester 1 dulu.




My first photo for this semester. (as usual) larr..


Good Luck Miza and the rest of my beloved classmate...


No comments: