Friday, March 8, 2013

Lama Tak Layan



Bila Amy shared lagu ni kat group whatapps, terus membuka memory lama sungguh tak layan live band.Lama sangat....Lebih-lebih lagi Danga Bay dah transform untuk lokasi yang elit. So memang dah tak macam dulu macam 3 tahun yang dulu. Kalau dulu nak layan live band, pergi je Danga Bay. Banyak! tapi sekarang (ehem, akupun dah jarang..bukan jarang..dah tak pernah) walau lalu hari-hari pergi balik kerja. Itupun datang kalau bawa pelancong (kawan-kawan) yang datang JB, aha bolehlah...dari tak ada kan tempat nak bawa.

So, rindu lah jugak..Bak kata Amy and Zam, mujur sempat merasa zaman tu. Kalau sekarang memang tak dan nak mencari tempat-tempat macam tu (perubahan usia mungkin).Oh, kalau kat JB (yang public) ni, kat Benaffe Village ada lagi. Boleh lah...dari tak ada.



aku tak minat pun  Bob Marley ni..even tak kenal secara mendalam siapa dia ni.
Cuma aku tahu dia penyanyi, drug addict dan ramai orang jadikan dia ni idol (erk).
cuma kalau kat live band, lagu ni selalu diaorang nyanyi...

Kalau tengok si Lepat, sebiji macam dia ni.




No comments: